Succesvol Scheiden Rijnmond coacht

Succesvol Scheiden Rijnmond (SSR) coacht mensen die in een scheiding verwikkeld zijn of al langer gescheiden zijn. SSR coacht ouders bij wie negatieve emoties een rol spelen in de omgang met de andere ouder waardoor het niet lukt om neutraal met je ex-partner om te gaan. Je leert hoe je met een neutrale bril naar je ex-partner kunt kijken. Verder word je gecoacht in hoe je het beste kunt communiceren met je ex-partner zonder dat er conflicten ontstaan. Vervolgens leer je hoe je een compromis kunt sluiten met je ex-partner. Tot slot besteden we aandacht aan wat een echtscheiding met kinderen doet en hoe je samen, en apart, de opvoeding het best vorm kunt geven.

De stellen hoeven niet samen te komen. Als een van de twee besluit dat het zo niet langer gaat is er veel verbetering te behalen. 1 ouder die meewerkt is genoeg om de gehele situatie te laten draaien. Mochten beide ouders hun situatie willen verbeteren dan is het coachprogramma gedeeltelijk individueel en gedeeltelijk samen te volgen.

Voor wie?

Het coachprogramma van SSR is bedoeld voor mensen die net besloten hebben om te gaan scheiden, midden in het scheidingstraject zitten of al langer gescheiden zijn. SSR werkt voornamelijk voor cliënten in de regio Rijnmond. Ik werk vanuit mijn praktijkruimte in Barendrecht.

Waarom Succesvol Scheiden?

Een vechtscheiding voorkomen.

Niet meer procederen met hoge advocaatkosten tot gevolg.

Een echtscheiding is niet schadelijk voor het kind. Conflicten tussen de ouders zijn dat wel!

Verbeteren van het leven van een kind met gescheiden ouders.

Conflicten bij de wortel aanpakken.

Meer rust en minder strijd en stress.

Als jij stopt met boksen is er geen gevecht meer.

Wat levert het op?

  • Een modus om een leven lang normaal met elkaar te blijven communiceren.
  • Goede afspraken met elkaar kunnen maken.
  • Voorkomen van een vechtscheiding met dure juridische kosten als gevolg.
  • Verlagen van de traumatische impact van een scheiding.
  • Meer rust en meer energie.
  • Beter in je vel en de kinderen beter in hun vel.
  • Gezonder door minder stress, minder strijd en meer begrip.

Hoe werk ik?

Je kunt een afspraak maken voor een gratis kennismakingsgesprek. Dit kan telefonisch of in mijn praktijkruimte. We bespreken jouw situatie en hulpvraag.  Aan de hand van jouw situatie, jouw voorkeur en mijn ervaring bepalen we samen welk coachprogramma het beste bij jou past. Mijn coaching is maatwerk. Daarom staan er geen prijzen op de site. Klik hier als je meer over mij wilt weten.

SSR is aangesloten bij het landelijke platform Succesvol Scheiden Nederland.