Wat vinden anderen?

Zelf kan ik natuurlijk vertellen wat Succesvol Scheiden Rijnmond en ik als coach kunnen betekenen voor je. Graag laat ik anderen iets vertellen.

Na de coaching bij Carolien konden mijn ex en ik dingen weer telefonisch bespreken. Dat wilde ik daarvoor niet. Voelde veel te intimiderend.

Ik voel me nu veel beter, rustig en ontspannen. Terwijl ik eerst erg emotioneel en gespannen was.

Ik heb mezelf ook overtroffen. Ik heb me voorgesteld aan de nieuwe vriendin van m’n ex! Hierdoor vertelt onze zoon ook meer wat hij in het weekend bij z’n vader beleefd.

Met m’n moeder praatte ik vaak negatief over m’n ex. Op advies van Carolien ben ik daarmee gestopt. Ik heb nu meer oog voor de positieve dingen in m’n leven.

-E, 2 jaar gescheiden, moeder van een zoon van 15 jaar

Ik hoop dat je nog veel mensen mag helpen in hun proces Carolien. Het is echt fantastisch wat je doet!        -M, 5 jaar geleden gescheiden, moeder van 2 pubers

Mijn ervaring met jou als coach heb ik als zeer fijn en waardevol ervaren.
Ik kwam binnen als een gestreste net gescheiden vrouw. Ook nog vol woede en frustratie.
Dankzij de tips en adviezen en het meekijken voel ik mij een stuk sterker in mijn schoenen staan.
-A, 1 jaar geleden gescheiden, moeder van 2 kinderen van 7 en 10 jaar

De scheiding was officieel al een tijdje achter de rug. Ik was er behoorlijk slecht aan toe. Wat ik ook deed en hoe ik het ook aanpakte, het contact met mijn ex-man verliep uiterst moeizaam.

Eerlijk gezegd had ik er een zwaar hoofd in dat dit coachprogramma mij zou kunnen helpen maar het voelde wel als mijn laatste redmiddel. Het waren heftige, emotionele en intensieve maanden. Carolien heeft mij andere inzichten gegeven. Inzichten die pijnlijk waren maar waar ik wel mee verder kon. Tenslotte heb je alleen invloed op jezelf.

Je kunt een ander niet veranderen maar wel leren er zelf anders mee om te gaan.

Dat geeft rust. En dat is zo fijn!

Ik ben er nog niet maar de juiste stappen zijn gezet. Bedankt Carolien!

– N., moeder van 2 kinderen van 7 en 4 jaar

Ik wilde scheiden. Mijn ex-man liet mij niet los. Later bleek dat dit kwam doordat ik niet duidelijk was en niet door pakte. Ondertussen werd de sfeer thuis steeds slechter. Ik kon er niet meer tegen en heb Carolien gebeld. Drie maanden heeft Carolien met me meegelopen.

Ze liet me inzien dat mijn ex-man ook nog in een rouwproces zit.

En dat dit tijd kost. Verder leerde ze me hoe ik het beste kon communiceren met hem. Hierdoor viel het kwartje bij hem. De sfeer werd ook beter. Tijdens het coaching traject werd me duidelijk dat hij en ik echte tegenpolen zijn. Dat we daardoor erg in elkaars allergie communiceren. Ik maakte me ook zorgen om de kinderen en wist niet hoe ik de jongste kon vertellen dat papa en mama gaan scheiden. Carolien heeft me geholpen met de begeleiding van de kinderen. En ook hier kwam weer naar voren dat ik moeite heb met duidelijk zijn. Dit is echt een les voor mij.

Miranda, moeder van 3 kinderen van 19, 17 en 10

‘Veel dank voor je hulp Carolien! Zo fijn om er even niet alleen voor te staan.

– F., moeder van 2 jonge kinderen

‘Vanuit mijn functie als coördinator van een vrijwilligersproject heb ik Carolien enkele jaren geleden leren kennen. Ze is een leuke, vlotte vrouw met een grote betrokkenheid bij de medemens. Een belangrijke kwaliteit van Carolien is dat ze verstandig en betrouwbaar is. Gemaakte afspraken komt ze na. Carolien voelt goed aan wat de behoefte van iemand is en komt dan met goede adviezen of acties zonder dwingend te zijn. Carolien is leergierig, ze ontwikkelt zich graag door middel van studie en door gesprekken met collega’s.’

Kortom: een vrouw die op een prettige manier veel heeft te bieden. 

–  Jeanette D.

‘Carolien is een warme en betrokken coach. Ze is op een prettige manier direct, persoonlijk, confronterend en respectvol. Je kunt met haar lachen en huilen. Ik heb me veilig gevoeld bij haar, dingen besproken die ik nog nooit met een ander gedeeld heb. Ik durfde mezelf werkelijk te laten zien. Mijn mooie én minder mooie kanten en dat was allemaal goed, voor haar en mezelf. Na een afspraak met Carolien voelde ik me echt anders, was ik rustiger, meer tevreden, zelfs blij met mezelf. Carolien heeft me geholpen om meer van mezelf te laten zien, niet zo bezig te zijn met wat anderen misschien van mij denken Ze heeft me uitgedaagd om af en toe te doen waar ik bang voor ben. Doodeng, maar wat een lekker gevoel daarna!’

 I did it and I didn’t die… Bedankt Carolien, ik ben blij dat ik je heb leren kennen 

– Barbara vd G.

‘Carolien was er voor me toen ik haar nodig had. Ik kon stoom bij haar afblazen en ze luisterde goed. De situatie thuis is rustiger nu, gelukkig. Ik moet wel waakzaam zijn om escalatie te voorkomen.’

 Ik heb geleerd van Carolien hoe ik dat kan doen. 

– Marco

‘Ik heb Carolien leren kennen als gedreven en betrouwbaar. Ze kan goed to-the-point komen en is een fijne gesprekspartner. Carolien doet haar werk met hart en ziel.’

 Ik heb ervaren dat ik na een bezoek aan Carolien steeds weer een stukje ‘lichter’ naar huis ging. 

– Kitty H.